This is Me!

Ester Coenen

Ik ben Ester Coenen, afgestudeerd als tuin- en landschapsontwerper  aan de ‘Erasmus Hogeschool Brussel’ te België (http://www.erasmushogeschool.be/opleidingen/bachelors/landschaps-tuinarchitectuur). Ofwel nog steeds in de volksmond genaamd als ‘Vilvoorde’ en heb hier mijn Bachelor diploma behaald.
In maart (2014) heb ik de Protestantse begraafplaats bezocht in Georgetown te Maleisië, opgericht rond 1800. Ik heb hier twee uur rondgelopen en genoten van de oudheid en de vervlogen tijden. Dit was voor mij het teken om met al deze inspiraties een post HBO opleiding te volgen en af te ronden aan de Hogeschool Utrecht, genaamd Erfgoed en Ruimte
Ik ben niet meer werkzaam in dit vakgebied, maar vind het super leuk om nog steeds landgoederen en oude begraafplaatsen te bezoeken. Ik maak foto’s en schrijf een artikel over mijn bezoek.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt, kijk alstublieft op de pagina werkervaring of vul het contactformulier in (http://inhoopvannavolging.nl/contact)

From The Blog

Parelketting aan de Kromme Rijn

Parelketting aan de Kromme RijnEen snoerenketting van parels ontstaat op de noordoever van de Kromme Rijn. Vanaf midden…

De Canadian War Cemetery

De Canadian War Cemetery Op 27 oktober 1944 heerst er feest in Bergen op Zoom. Tranen vloeien van…

De Moerputten

De Moerputten De geschiedenis van een spoorbrug Ten zuiden van de grote rivieren is het een van de…