This is Me!

Ester Coenen

Ik ben Ester Coenen, afgestudeerd als tuin- en landschapsontwerper  aan de ‘Erasmus Hogeschool Brussel’ te België (http://www.erasmushogeschool.be/opleidingen/bachelors/landschaps-tuinarchitectuur). Ofwel nog steeds in de volksmond genaamd als ‘Vilvoorde’ en heb hier mijn Bachelor diploma behaald.
In maart (2014) heb ik de Protestantse begraafplaats bezocht in Georgetown te Maleisië, opgericht rond 1800. Ik heb hier twee uur rondgelopen en genoten van de oudheid en de vervlogen tijden. Dit was voor mij het teken om met al deze inspiraties een post HBO opleiding te volgen en af te ronden aan de Hogeschool Utrecht, genaamd Erfgoed en Ruimte
Ik ben niet meer werkzaam in dit vakgebied, maar vind het super leuk om nog steeds landgoederen en oude begraafplaatsen te bezoeken. Ik maak foto’s en schrijf een artikel over mijn bezoek.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt, kijk alstublieft op de pagina werkervaring of vul het contactformulier in (http://inhoopvannavolging.nl/contact)

From The Blog

De Moerputten

De Moerputten De geschiedenis van een spoorbrug Ten zuiden van de grote rivieren is het een van de…

Slot Loevestein

Slot Loevestein Een klein stukje Holland omgeven door Gelders gebied. Op een strategische plaats waar Munnikenland en Altena…